Waterleidingsmateriaal regio Torhout

Callens Constructie uit Tielt heeft jaren ervaring met het plaatsen van waterleidingsystemen binnen de agrarische sector in Torhout en omgeving: van drinkwatersysteem, reinigingssysteem en inweeksysteem, tot en met hygiënische sluis. Wij plaatsen en sluiten alle waterleidingsmateriaal aan: water-& drinkbakken, watermeters, buizen en pompen. Bovendien kunt u op ons een beroep doen voor dringende herstellingen aan uw watertechnische uitrusting.

Agro-sanitaire installaties op maat.

Wij verzorgen de drinkwatervoorziening van uw stal, van watermeter tot drinknippels. Contacteer ons voor zowel een compacte drinkwaterbak als een volledig automatisch drinkwatersysteem met breektank, waterpaneel en registratie. We voeren ook constructiewerken uit of maken aanpassingen aan een bestaande installatie, ter ondersteuning van de waterwerken. Onze jongens lassen al zo wat hun leven lang constructies op maat. Soms in eigen atelier, vaak ook ter plaatse in Torhout. Bovendien kunt u bij ons terecht voor de totaalinrichting van uw stalling. De ruimtes voor uw dieren kunnen we helemaal op maat van uw situatie en beschikbare ruimte indelen met HPL-panelen, inox of staal. Wij plaatsen Trespa deuren, wand- en plafondbekleding waardoor alles hygiënisch en waterdicht wordt afgedekt.

Familiebedrijf waar service en klantvriendelijkheid vooropstaat.

Voor de meest geschikte manier om water te voorzien, denken we graag met u mee voor de beste oplossing. Wat zal tijd en kosten besparen in uw context? Als familiebedrijf zetten we in op persoonlijke aandacht. We geven graag advies op maat en bekijken samen met u de mogelijkheden. Wilt u uw waterleidingsysteem grondig hernieuwen, of zullen we zo veel mogelijk recupereren wat nog duurzaam is?

Wij kunnen uw watersysteem centraliseren en de waterleidingen onder druk zetten met een hoge druk pompsysteem om arbeidstijd te besparen. We kunnen ook vernevelleidingen in de afdeling installeren om zo het reinigen van de stal te vereenvoudigen en minder mestafzet en waterverbruik te bekomen. Onze aanpak bestaat uit flexibel, probleemoplossend meedenken, binnen budget, voor grote of kleine opdrachten. In regio West- en Oost-Vlaanderen staan we bekend om onze klantvriendelijke service en ervaren blik. Onze spoed hersteldienst is 24u op 24u en 7 op 7 bereikbaar voor interventie in Torhout bij waterbreuk of dringende reparatie aan uw voeder- en drinkinstallatie. Wij laten u en uw dieren niet in ellende zitten.

1. Inox draadfittingen 316

T-stuk, elleboog 90°, elleboog 45°, mof, koppeling, nippel, kruisstuk, verloopring, slangpilaar, stop, hoed. Ook verkrijgbaar in M/F uitvoeringen
Standaard maten van 1/2” tot 5/4”

2. PVC hulpstukken, zowel draadverbinding als lijmstukken

T-stuk, elleboog 90°, elleboog 45°, mof, koppeling, nippel, kruisstuk, verloopring, slangpilaar, stop, hoed, 3-delige bolkranen
Standaard maten van 1/2” tot 5/4”

3. Messing bolkranen, dubbeldienstkranen & hogedrukkranen

Bolkranen messing vernikkeld met RVS (roestvrij staal) handvat, dubbeldienstkranen messing vernikkeld met RVS handvat, hogedrukkranen messing vernikkeld met aluminiumhendel, kunststof klik beugels, inox beugels, hoge druk beugels met rubber bekleed.
Standaardmaten 1/2” tot 5/4”

4. Inox bolkranen

Inox bolkranen 2-delig, messing vernikkeld met RVS handvat bolkranen 2-delig.
Standaardmaten 1/2” tot 2”

5. Drinknippels voor brijbakken

Drik-o-matnippels, stiftnippels, drink- en bijtnippels, lage druk balnippels, Monoflo’s, zeugennippels, Suevia sproeiers.
Standaardmaten 3/8” tot 3/4”

6. Water- & drinkbakken voor varkens

Inox morsvrije en waterbesparende drinkbakken voor varkens in kraamstal, batterij, afmest, zeugen en beren

7. Drink- & waterbakken voor runderen

Suevia drinkbakken voor runderen nr 8, nr 115, nr 25R. Drinkbakken voor andere diersoorten ook op bestelling verkrijgbaar.
Alle Suevia hulp- en wisselstukken ook beschikbaar.

8. Drooglopende watermeters

Drooglopende watermeters met attest.
Standaardmaten 1”, 5/4”, 6/4”

Toeleverancier van waterleidingsystemen & -toebehoren in Torhout.

Wij installeren niet alleen waterleiding en drinkwatervoorziening, u kunt bij ons ook losse onderdelen aankopen voor zelfbouw of reparatie. We hebben een ruime stock aan inox fittingen en PVC hulpstukken voor uw waterleidingsysteem, en een divers assortiment drinknippels. Stukken die buiten de standaard maten van ons gamma vallen kunt u bij ons nog altijd op bestelling verkrijgen. Waterleidingbuizen kunnen we op elke maat leveren, draad trekken we naar believen. Alle aansluit- en bevestigingsmaterialen voor de watervoorziening van uw stal zijn bij ons verkrijgbaar.

9. Inox 304 buizen & PVC buizen

Standaardmaten 1/2” tot 5/4”. Buizen op lengte en draadgetrokken ook verkrijgbaar

Inox 304, gegalvaniseerd, lengtes tot 6m
PVC, lengtes tot 4m

10. Polyetheen of Socarex

Normaal en versterkte polyetheen, lengtes op rol Standaardmaten 1/2” tot 5/4”
Kan verkregen worden op gewenste lengte

11. Messing koppelstukken Huot

Standaardmaten 1/2” tot 5/4”
Koppeling, mof, T-stuk, elleboog 90°
Ook verkrijgbaar in M/F uitvoeringen

12. Toebehoren waterleiding

Algemene toebehoren voor installatie zoals: teflon, vlas, vet, ontvetter, lijm, …

13. Medicatiepompen

Doseringssystemen voor toedienen medicatie, reinigen leidingen, waterdesinfectie
Dosatron, Tefen, HQ-lin

Neem contact op voor verdere informatie

14. Overige ook verkrijgbaar:

drukregelaar met manometer, inox flexibels, slangen, spanbanden, S-haakjes, klembeugels, inox spankabel, inox ketting, inox kabelklemmen, bouten, moeren, vloten, houtdraadbouten (tirefonds), draadstang (tige), …