Voederbakken voor varkens in regio Ruiselede

Voor voederbakken en stalinrichting in Ruiselede en omgeving moet u bij Callens Constructie zijn. Als familiebedrijf staat klantvriendelijkheid en een goede service voorop. U vindt er standaard voederbakken, voederautomaten en hun toebehoren. Ook werken we graag op maat van de klant, voor zowel grote als kleine orders zijn we er voor u.

Uw agro-constructie bedrijf voor stalinrichting & herstelwerk.

Voor zowel particuliere als professionele varkenshouders geven wij advies op maat. Afhankelijk van het type varken, het aantal, de leeftijd, het aantal eet- en drinkplaatsen en de beschikbare ruimte in hok en stal, richten wij uw stal efficiënt in. Alle producten (voederbakken, deuren, de watertoevoer, … ) kunnen door ons geplaatst worden in Ruiselede. Trespa deuren en -platen zagen wij op maat en voorzien we met alle nodige toebehoren. Alle maten en uitvoeringen zijn bespreekbaar. U kan ook enkel losse voederbakken of onderdelen aankopen. In beide gevallen werken we flexibel en op maat van uw benodigdheden en uw budget.

In de weide omstreken van Tielt is Callens Constructie een begrip in de agrarische sector op vlak van voederbakken en inox waterleidingsmateriaal. Klantenservice dragen wij hoog in het vaandel en voor dringende zaken zijn we steeds bereikbaar, ook buiten de werkuren en op zondag.

Brijbakken, combi brijbakken, combibakken, droogmeelbakken... voor regio Ruiselede.

Onze voederbakken dragen bij tot een efficiënt gebruik van het voeder en water, met een minimale verspilling, voor eersteklas kweek. De jarenlange ervaring heeft bijgedragen tot het uittekenen van een eenvoudige, robuuste, goed functionerende voederbak. Onze voederbakken zijn zowel geschikt voor meel, korrel, CCM als eigen granen. Van het kraamhok tot berenstal maken wij een passend exemplaar voor verschillende soorten varkens, voor zuigende en gespeende biggen, batterijen, voormest, afmest, zeugen en beren.

Voor biggen kunnen we een combibak of een buisvoederautomaat aanleveren. We hebben brijvoedertroggen voor zeugen en voor zeugengroepsvesting hebben we meelvoederbakken. De mestvarkens kunnen gevoed worden met: droogmeelbakken, combibakken voor zowel droogvoer als watergift, duo voederbakken, brijvoederbakken en combibrijbakken met zowel brijvoerbak als aparte waterbak. Natuurlijk kunnen we al deze voedersystemen leveren in Ruiselede en installeren met hun toebehoren: drinknippels, drinkbakken, pompen en mengers op maat van uw noden.

1. Enkele droogmeel voederbak

Standaard maten BxDxH:
60cm (2 vakken meel) x 40cm x 1m

2. Enkele combibak (meel en water gescheiden)

Standaard maten BxDxH:
60cm (2 vakken meel) + 30cm waterbak x 40cm x 1m

3. Enkele brijbak met 1 brijbaknippel

Standaard maten BxDxH:
38cm (1 vak brij) x 40cm x 1m met 1m inox 1/2” buis

4. Enkele combibrijbak met 1 brijbaknippel

Standaard maten BxDxH:
38cm (1 vak brij) + 30cm waterbak x 40cm x 1m met 1m inox 1/2” buis

5. Dubbele brijbak met 2 brijbaknippels per zijde

Standaard maten BxDxH:
81cm (3 vakken brij) x 76.5cm x 1m met 1m inox 1/2” buis

6. Enkele voormest brijbak met 2 brijbaknippels

Standaard maten BxDxH:
63cm (3 vakken brij) x 35cm x 85m met 1m inox 1/2” buis

Voederbakken voor varkens, groot en klein.

Zowel in standaard afmetingen als op maat zijn er verschillende types voerbakken beschikbaar, in enkele als dubbele uitvoering. Wij produceren nieuwe voederbakken en voeren herstellingen uit aan bestaande voederbakken, bakken kunnen dichtgemaakt worden tegen ongedierte indien gewenst.

Vakverdelingen in inox of staal worden ook op maat gemaakt en geplaatst.

Onze specialiteit is eetbakken voor varkens vervaardigd in Trespa volkernplaat. Dit in combinatie met inox 304 of gegalvaniseerde plaat. De juiste legeringskeuze voor uw situatie maken wij graag samen met u. Een te lage legering kan ervoor zorgen dat de voederinstallatie gaat roesten en daarmee een pak minder lang meegaat. Maar wordt er een hogere legering gekozen dan nodig, bent u een stuk duurder af. U hoeft bij Callens Constructie niet te betalen voor kwaliteiten die u niets opbrengen. Wij bekijken de milieu- en omgevingsfactoren, de mogelijkheden als recuperatie van bestaande constructies en voorzieningen.

Met zo’n 50 jaar ervaring op het gebied van voederbakken en stalinrichting in Ruiselede weten wij u perfect te informeren.

7. Gemonteerde Trespa deur met gegalvaniseerd deurbeslag

deurlenen, deurgrendels, trekkers, bevestingshaken

8. Vakverdelingen voor voederbakken

nieuw & herstelling in inox of staal