Metaalconstructie regio Oostkamp.

Het bouwen en herstellen van stal constructies, voederbakken en troggen, bracht ons doorheen de jaren een mooi arsenaal aan metaalbewerkings- machines en technieken bij. Nu bieden wij metaalconstructie- en plaatbewerkingsdiensten ook aan particulieren en bedrijven voor alle sectoren in Oostkamp en Hertsberge, Ruddervoorde, Waardamme.

Metaalconstructies & plaatbewerking op maat.

Ons metaalbewerkingsatelier in Tielt is uitgerust voor zowel serieproductie als puur maatwerk. Zoekt u hulp bij de montage van verluchtingsroosters, het plaatsen van antislip loopplanken of herstelling van uw voederbak? Wilt u informatie inwinnen over de mogelijkheden van uw bestaand metalen structuur? Heeft u al een ontwerp voor uw omheining of overkapping, maar twijfelt u over de technische uitwerking van uw constructie? Wilt u een leidingsysteem uitbreiden of moet u draadtrekken op uw buizen? Of bent u een professioneel productiebedrijf en zoekt u een metaalbewerkingsbedrijf om uw halffabricaat, onderdeel of metalen voorwerp te produceren? U kunt zowel voor grote als kleine orders met ons contact opnemen.

Wij zullen probleemoplossend met u meedenken welk procedé best past en lichten u de verschillende metaalverwerkingsmogelijkheden graag toe.

Mogelijke materiaalsoorten:

inox 304, staal, gegalvaniseerd

Mogelijke types materialen:

vlakke plaat, traanplaat, buizen, rond, plat, L-profielen, …

Mogelijke bewerkingen:

  • Plooien (tot 4m)
  • Snijden (tot 3m)
  • Ponsen en uitkappen
  • Lassen: MIG/MAG halfautomaat, TIG
  • Boren, ontbramen, draadtappen, schijven, ..
  • Draad trekken
  • Monteren (zowel intern als op verplaatsing) (placeren, montage, assembleren, installeren…)
  • Zagen plaatmaterialen (tot 3.5m)

Maatwerk in snij-, plooi- & laswerk voor regio Oostkamp.

Wij monteren intern of onze vakmensen installeren nauwkeurig ter plaatse in Oostkamp. Zowel eenvoudige als complexe producten assembleren wij op vraag vanuit plaat, buis of profiel. Wij werken vooral in inox 304, staal en gegalvaniseerd ijzer, vlakke plaat en traanplaat.

Wij werken vooral in inox 304, staal en gegalvaniseerd ijzer, vlakke plaat en traanplaat. We beschikken over de machines en de praktische kennis en ervaring om tot een hoogwaardig eindproduct te komen. Plaatmaterialen kunnen we zagen tot 3.5m. We hebben gereedschappen om ook buizen, platte- of L-profielen en ronde staven te plooien tot 4m.

Door snijden (tot 3m), plooien, lassen, ponsen en uitkappen bewerken we het gekozen metaal tot eindproduct of halffabricaat. Uiteraard zullen we ook boren, ontbramen , draadtappen, slijpen of schijven. Dit om uw constructies te voorzien van de juiste uitsparingen, gaten of draadstang, zodat we uw stuk helemaal klaar voor gebruik afleveren.

Draadtrekken buizen.

Schroefdraad trekken we van 1 stuk tot en met grote series. Omdat we al deze bewerkingen in eigen atelier kunnen uitvoeren, kunnen we ons flexibel instellen en de prijs voor u drukken.

Herstellingen constructies.

Naast de constructie en montage van nieuwe producten, kunt u ook een beroep op ons doen voor herstellingen aan bestaande structuren en objecten. Wij komen ter plaatse in Oostkamp voor halfautomaat laswerken en metaalverwerking van zowel plaatwerk als constructies. Breuken of scheuren aan uw stalen, inox of aluminium inrichting MIG, MAG of TIG lassen wij naadloos, het herstellen van pijpleidingen en ketels nemen wij ook voor onze rekening. We TIG lassen ook rood koper of messing. Als familiebedrijf met rijke ervaring in de agro-industrie hebben we aandacht voor een persoonlijke en flexibele service. Voor dringende reparaties en lekopsporing zijn we ook buiten de werkuren én op zondag bereikbaar.